CD MED TRYK, CD KOPIERING, CD-PRESNING // DVD MED TRYK, DVD KOPIERING // HURTIG LEVERING, BETAL NEMT MED KORT ELLER FAKTURA
På svenska In English    Auf Deutsch En español  

Om Discrepublic.com

Discrepublic.com er en lettilgængelig webshop for musikere og andre interesserede!

Det har aldrig været nemmere at købe CD'er og DVD'er med tryk samt presset vinyl!
God service, høj kvalitet og hurtig levering er med i købet!

Discrepublic er et svensk aktieselskab med en dobbelt AA-rating. Dette indebærer, at du kan handle trygt og sikkert hos os - uden at få ubehagelige overraskelser.

Statistik
I 2013 modtog 98% af vores kunder deres produkt på den angivne dato, og 82% bestilte på ny! Det er tal, som vi er meget stolte over.

Be ware, do not fall:
Branchen er spækket med "hobbyproducenter", som går efter at tjene lidt ekstra i fritiden. Der går nærmest ikke en dag, hvor vi ikke modtager henvendelser fra irriterede kunder, som er skuffede over deres hidtidige valg af leverandør. Valget af leverandør er rigtig afgørende for resultatet af produktionen/det endelige værk. Vælg derfor Discrepublic.com.

Viden & Succes:
Vi har over 20 års erfaring med en avanceret form for CD-, DVD- & vinylproduktion, og vi kan derfor varmt anbefale, at du vælger en succesrig og økonomisk stabil partner, der har et godt renommé. I de seneste år har vi samlet over 11.000 tilfredse kunder i Skandinavien og Europa. Vi er kendt for vores store engagement og imødekommende adfærd. Vi er også kendt for vores professionalisme, når vi håndterer et projekt fra start til slut.

Små volumenkrav:
Vi er specialiserede i at tilbyde vores kunder CD-, DVD- og vinylproduktioner i små oplag, hvor kvaliteten er på højde med en masseproduktion.

Med en nærmest eksplosiv kraft er vi blevet førende inden for dette segment.
Vi er en moderne webshop med spidskompetence i CD'er, DVD'er og presset vinyl med tryk!

Vores ultramoderne maskineri (CTP Offset/Digital UV, DMM) er prisvenligt, hurtigt og smidigt. Dette bevirker, at vi kan holde det lavest mulige prisniveau - trods vores høje kvalitet.

Kommunikation:
Du kan kontakte os på hverdage i tidsrummet kl. 9:00-17:00. Vi svarer altid på telefonen, inden den har nået at ringe to gange. Vi svarer desuden altid på chatten (er meget værdsat) inden for 10 sekunder og via mail inden en time!

En striks virksomhedspolitik, en fænomenal holdånd og gode arbejdskolleger skaber et "winning team".

Gratis fragt:
Hos os får du totalprisen, ekskl. moms, med det samme. Ingen startgebyrer! Desuden tilbyder vi gratis fragt op til 20 kg for privatpersoner (Mypack)! Du kan meget nemt betale med kort eller via faktura med Klarna.

Vi leverer!
Hos Discrepublic er det service, engagement og kvalitet, der gælder. Vellykkede CD-, DVD- og vinylproduktioner kræver 100% fokus på dig og dine ønsker. Vi fremsender produktionerne direkte til døren (virksomhed) eller via udlevering nærmest dig (med sms-advisering). Du slipper således for besvær. Trods det faktum, at CD- & DVD-produktionen er fuldautomatiseret, har vi medarbejdere, som kvalitetssikrer det endelige produkt og pakningen.

Produktgaranti
Vi har en garanteret leveringstid på produktioner med pakning på 14 arbejdsdage, efter at korrekturen er godkendt, hvilket indebærer, at vi leverer hurtigt og nemt uden besvær. Vi forbeholder os ret til eventuelt længere leveringstider kan forekomme på tidspunkter, hvor produktionen køer opstår, og efterspørgslen er stor, men vi gør alt for at holde vores 14 dage , for så vidt som det går .

Engagement:
Vores høje kvalitetskrav indebærer, at vi ikke leverer et produkt, der ikke bliver godt på tryk. Vi kontrollerer alle filer inden tryk og kommunikerer med den enkelte kunde, hvis der skulle være et eller andet, der ikke ser optimalt ud i diverse trykfiler med mere. Hvis noget mod forventning skulle gå galt i processen, og du modtager en defekt disc, får du leveret to nye. Vi anvender os udelukkende af en af verdens bedste CD- og DVD-fabrikanter, Mitsui/MAM-A (produktioner under 500 eksemplarer).

Priser ekskl. moms, uden ekstra omkostninger,
bestil direkte i webshoppen uden det mindste besvær!

 
Når du har godkendt korrekturen via mail, påbegynder vi produktionen. Leveringstiden er standard 14 arbejdsdage fra godkendt korrektur. Fra 27/6 forlænges vores leveringstider på grund af ferielukning v28-31, ordrer lavet efter denne dato vil blive leveret inden udgangen august. 

Vi leverer dine produkter direkte til døren, hvis du har en virksomhed (og er til stede). Hvis du bestiller som privatperson,
vil din pakke blive leveret til det nærmeste udleveringssted (servicepoint).
Hjertelig velkommen til hjemmesiden - vi håber, at du bliver tilfreds med dine discs!