CD MED TRYK, CD KOPIERING, CD-PRESNING // DVD MED TRYK, DVD KOPIERING // HURTIG LEVERING, BETAL NEMT MED KORT ELLER FAKTURA
På svenska In English    Auf Deutsch En español  

Sådan bestiller du:

Først skal du placere en ordre. Derefter (direkte eller på et andet tidspunkt) uploader du materialet til os. http://www.discrepublic.dk/filhandtering.html

 1. Klik på den ønskede vare.
 2. Vælg antal i drop down­menuen og få vist prisen.
 3. Klik på overfladebehandling (denne findes ligeledes i drop down-menuen).
 4. Klik på “LÆG I INDKØBSKURVEN”.
 5. Gå til kassen ved at klikke på “TIL KASSEN”. Udfyld her de forskellige oplysninger og betal med kreditkort/PayPal eller via Klarna faktura (kun tilgængelig i Sverige og Norge).
 6. Du får nu ganske automatisk fremsendt en ordrebekræftelse med dertilhørende ordrenummer til din e­mailadresse.
 7. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, skal du kontrollere, om e­mailen eventuelt er havnet i dit spamfilter.

Upload filer

Klik på FILHÅNDTERING oppe i den sorte menu. http://www.discrepublic.dk/filhandtering.html

 1. Vælg den fil, du ønsker at sende, og find den på din computer. Du kan uploade op til 2 GB.
 2. Indtast din e­mailadresse.
 3. Indtast dit ordrenummer, som du har modtaget i din ordrebekræftelse i en e­mail.
 4. I kommentarfeltet kan du sende os en besked, hvis der er noget særligt, vi skal vide om din ordre. Angiv også her dit ordrenummer.
 5. Send din ordre. Dit materiale bliver nu uploadet hos os, og vi får en bekræftelse på, at du har sendt materialet til vores filcentral.

Vi kontrollerer dine filer og sender dernæst et digitalt dokument via din e-mail. Du bedes læse korrektur på dette, hvorefter vi sætter ordren i produktion.

Hvis du ikke hører noget fra os inden for to arbejdsdage, bedes du kontakte os!

Spørgsmål ­ master under 500 eksemplarer

Master til bestilling af CD’er/DVD’er i mindre end 500 eksemplarer.
Få lavet en fysisk audio/lyd­CD af dine sange og send den til os pr. post til den følgende adresse:

Skivtryck.se/Discrepublic.com
Smedjegatan 47
S-352 46 VÄXJÖ
SWEDEN

Du kan også uploade dit materiale som en billedfil (.ISO,IMG og .NRG). Billedfiler kan oprettes via mange af de gængse former for brændingssoftware. Send din billedfil uden at komprimere den (der er allerede tale om et komprimeret filformat). OBS! Brænd altid din billedfil over på en CD og kontrollér den, før du sender den til os.

Hvis der er tale om en musikproduktion (audio/lyd­CD), er det påkrævet, at alle oplysninger på discen er inkluderet. Det er vigtigt at vælge løsningen “Opret audio/lyd­CD”, når der brændes over (MAC & PC).

Vi udfører ikke studiearbejde eller andet manuelt arbejde af det indsendte materiale (ISRC­koder, CD­tekst etc.). Vi modtager ikke enkeltstående lydfiler (WAV, AIFF, MP3 etc.).

Spørgsmål – master til vinylplade

Master til bestillinger af 12” vinylplade.
En 12” vinylplade består af en A­ og en B­side, indsend venligst særskilt materiale til den respektive side (max. 22-23 minutter pr. side). Send os løse wav filer, i separate lynlås mappe til side A og en til side B. Du er også velkommen til at indsende en 2x billedfil (side A & B) i formaterne .ISO, .IMG eller .NRG. Du kan eventuelt fremsende en fysisk audio­CD­master (2x audio­CD, én for hver side) til os.

Spørgsmål ­ master over 500 eksemplarer

Master til bestilling af CD’er/DVD’er i mere end 500 eksemplarer.
Hvis du skal producere mere end 500 CD’er/DVD’er, anbefaler vi, at du primært uploader en zippet .ddp­fil. Alternativt kan du uploade dit materiale som billedfil (.ISO, .IMG og .NRG). Billedfiler kan oprettes via mange af de gængse former for brændingssoftware. OBS! Brænd altid din billedfil over på en CD og kontrollér den, før du sender den til os.

Hvis der er tale om en musikproduktion (audio/lyd­CD), er det påkrævet, at alle oplysninger på discen er inkluderet. Det er vigtigt at vælge løsningen “Opret audio/lyd­CD”, når der brændes over (MAC & PC).

Vi udfører ikke studiearbejde eller andet manuelt arbejde af det indsendte materiale (ISRC­koder, CD­tekst etc.). Vi modtager ikke enkeltstående lydfiler (WAV, AIFF, MP3 etc.).

Vi udfører altid en teknisk kontrol, men kontrollerer aldrig materialet manuelt (hverken ved at lytte eller tjekke det visuelt). Skulle noget virke bemærkelsesværdigt i forbindelse med dit indsendte materiale, vender vi naturligvis tilbage til dig. Alle former for ekstra kontrol og ekstra arbejde vil blive debiteret efterfølgende.

Du vil modtage en bekræftelse på, at din master er modtaget af os, pr. e-mail.

Spørgsmål omkring håndtering af master besvares via e­mailadressen: master@skivtryck.se

Vi samarbejder med NCB i Danmark.

Hvad er NCB, det nordiske copyright bureau?

NCB , som står for det nordiske copyright bureau, har sit hovedkvarter i københavn. Det er en musikorganisation ejet af Stim, sammen med vores kolleger i de andre nordiske lande. NCB'en arbejder med musik i film, tv, disc publishing, musik downloads osv. Disse dele kaldes mekaniske licenser, som adskiller sig fra licenser relateret til musikforestillingen, som Stim er ansvarlig for. NCB forvalter og afgifter for mekaniske licenser og aftaler fra musikbrugere - men vederlaget betales til forfatterne via Stim. Det er angivet som "mekaniske rettigheder" på betalingsgrundlaget for Stim - Svenska Tonsättares Internationale Musikagentur.

NCB ejes af de nordiske udøvende rettighedsforeninger - KODA i Danmark, STEF i Island, STIM i Sverige, TEOSTO i Finland og TONO i Norge.

Tjek NCB’s rettigheder her: www.ncb.dk

Vi arkiverer alt materiale i ca. 5 år.

 

Spørgsmål vedr. tryk

Ved alle former for CD­, DVD­ og vinyl­produkter kræves der en god original, hvis trykresultatet skal blive optimalt.
Begynd med at downloade en trykfilsskabelon for hvert produkt. Du finder skabelonen under beskrivelsen af det produkt, du har valgt. Skabelonerne er udarbejdet som PDF­filer. Anvend disse skabeloner, så CD­, DVD­ og vinylproduktionen bliver så god som muligt.

Vi accepterer de fleste filformater, men foretrækker Illustrator EPS, Photoshop eller PDF. Alle tekstafsnit skal være konverteret til bannere/kurver/outlines. Her er et lynkursus til dem, der ikke ved, hvordan man gør dette: Illustrator ­ Markér tekstobjektet og tryk Ctrl+Shift+O (PC)/Alt+Shift+O (MAC) InDesign ­ Markér tekstobjektet og tryk Ctrl+Shift+O (PC)/Alt+Shift+O (MAC) Hvis teksterne ikke er konverteret til bannere, vil dette blive debiteret efterfølgende. Billeder og links skal være integreret i dokumenterne.

Vi modtager også trykmateriale såsom tif-filer eller lignende til produktion. De skal være i en høj opløsning, mindst 300 dpi. Billederne skal også ligge som CMYK. Anvend coated FOGRA39-profilen, der er tilgængelig i Photoshop.

Forvent, at der bliver pålagt ekstra udgifter, hvis I indsender andet materiale end de medier, der er nævnt ovenfor, herunder CD­, DVD­ eller vinyl-produktion.

MS Word, PowerPoint og Publisher (blot for at nævne de mest almindelige programmer) egner sig ikke som originalfiler. Farvehåndteringen er ganske enkelt for dårlig i disse programmer, og der er en stor forskel på dét, der vises på skærmen, og dét, der kommer ud af printeren.

Har du brug for hjælp til layout eller trykmateriale, debiteres det efter tidsforbrug. 900 SEK/time.

Grafisk layouthjælp
Hjælp til det grafiske layout kan tilkøbes som en vare her på siden. http://www.discrepublic.dk/group­1212462/grafisk­layout­hjalp.html
Efter du har tilkøbt denne vare, sender du en e­mail til os vedr. dine idéer til, hvordan layoutet skal se ud. Husk ligeledes at sende de forskellige billeder. Anvend følgende e­mailadresse: print@skivtryck.se. Husk at angive dit ordrenummer, når du sender e­mailen. Du kan også købe en EAN­kode til din produktion.
http://www.discrepublic.dk/group­1212462/group­1289925/ean­kod.html

Trykfiler uploades på vores filcentral via ”FILHÅNDTERING” i menuen. Her kan du uploade filer på op til 2 GB.

Spørgsmål om trykmaterialer, filer eller skabeloner osv. kan fremsendes til adressen: print@skivtryck.se

 

Når du har godkendt forhåndsvisningen af produktet via mail, igangsætter vi produktionen. Leveringstiden er 14 arbejdsdage fra, at du har sagt god for korrekturen. Fra 26/7, er vores leveringstider udvidet på grund af ferie lukning v28-31, ordrer efter denne dato vil blive leveret i slutningen af august.


Vi leverer dit produkt direkte til døren, hvis du har en virksomhed (og er til stede på adressen).
Hvis du bestiller som privatperson, vil din pakke blive leveret ved nærmeste udleveringssted (servicepoint).
Vi ønsker dig hjertelig velkommen her på siden. Vi håber, at du bliver tilfreds med dine discs!