CD MED TRYK, CD KOPIERING, CD-PRESNING // DVD MED TRYK, DVD KOPIERING // HURTIG LEVERING, BETAL NEMT MED KORT ELLER FAKTURA
På svenska In English    Auf Deutsch En español  
Tjenester som Spotify, YouTube, iTunes og Amazon har snart erstattet næsten alle demokassetter og plakatbrædder, og i stedet er digitale streaming- og download-tjenester blevet branchens mest luksuriøse og lettilgængelige butik. Men digital fremskridt (desværre) betyder også mange forhindringer. Eller som vi kalder det, teknisk besvær og besvær. Så som kunstner / musiker vil du miste alt unødvendigt hovedpine - alligevel være i spidsen for digital lancering af din musik - vi tilbyder nu fuld service digital distribution. Når du køber vores digitale distributionstjeneste, betaler du kun en fast engangsbeløb, og din musik er tilgængelig på alle større streamingtjenester og digitale musikplatforme - inden for få dage! Det kan ikke rigtig være lettere. Den digitale distributionstjeneste omfatter upload af musik og kunst på følgende store streaming- og downloadplatforme:


... plus yderligere 20 mindre tjenester, der opererer i både Europa og USA. Når du køber den digitale distributionstjeneste, underskriver vi en toårig kontrakt for de digitale distributionsrettigheder til din musik. Du holder dig selv - selvfølgelig! - rettighederne til din musik Efter hvert kvartal får du en rapport via e-mail, der viser, hvor mange penge din musik har taget på den respektive platform / service. Vi, som din digitale distributør, afregner så 25 procent af dine indtægter. Dette gør vi for at dække omkostningerne i teknisk ledelse. Når kontraktperioden på to år er gået, fornyes kontrakten automatisk for et år ad gangen. Hvis du ikke vælger at opsige aftalen, skal du sige.
Digital distribution
Digital distribution er ikke svært, lad os tage sig af det, og du er op til alle websteder inden...
kr 325,-
ISRC kode
ISRC koder køber dig her hos shopper til fast pris, herunder op til 99 spor / tags, og hjælper...
kr 325,-
EAN-kode
Her kan du købe en unik EAN-kode til din produktion samt få hjælp med den grafiske placering af...
kr 298,-